Tone C. Faugli ansatt som CEO for Fairtrade Norge

Tone Cecilie Faugli er ansatt som ny CEO i Fairtrade Norge. Hun kommer fra stillingen som CEO i TechBridge Invest og har tidligere jobbet flere år i Røde Kors. «- Jeg brenner for bredden i bærekraft, spesielt de sosiale aspektene, i tillegg til miljø. Jeg ser frem til å jobbe for Fairtrade og sammen med norsk næringsliv, slik at vi sammen leverer på 8 av FNs 17 bærekraftsmål, i tillegg til åpenhetsloven.» - sier Tone C. Faugli.

Tone er utdannet Bachelor i økonomi og Master i Utviklingsfag fra Universitet i Oslo. De siste fem årene har Tone bygget opp og ledet TechBridge Invest som utdanner entreprenører, driver næringsutvikling og investerer i oppstarts-selskaper i Øst-Afrika. Før det jobbet hun ti år i Røde Kors og syv år i Telenor.

«Vi er meget fornøyde med å få Tone inn i Fairtrade Norge. Med hennes brede bakgrunn fra både det kommersielle og humanitære, er jeg trygg på at Tone sammen med teamet vil løfte frem Fairtrade for norske forbrukere og næringsliv i tiden fremover.» - Martin Munthe-Kaas, Styreleder Fairtrade Norge.

Tone tiltrer i rollen den 8. august. Hennes kontakt info er mobil 99 59 49 74.