Møt vår nye kollega Mette

15. April 2024

Mette har nylig tatt en master i Global Affairs and Policy, med spesialisering innenfor internasjonal utvikling og internasjonal sikkerhet, fra prestisjefylte Yonsei University i Seoul, Sør-Korea. Det å studere to år i Sør-Korea var for Mette et utrolig interessant og lærerikt opphold, og hun opplevde kulturen og landet som spennende, dynamisk og full av liv. Hun har også en bachelor i utviklingsstudier fra OsloMet, og har dermed gode kunnskaper om den internasjonale sfæren og dens utfordringer. Innenfor disse globale utfordringene har hun en spesiell interesse for bærekraftig utvikling og klima. I tillegg har hun også hatt andre opphold i utlandet, som et utvekslingssemester på Hawaii og en felttur til Tanzania.Vi har stilt Mette noen spørsmål.

Les mer

Møt vår nye kollega Kristin

18. March 2024

Med lang internasjonal erfaring, har Kristin vært engasjert i samfunnsansvar og bærekraftig utvikling på både strategisk og operativt plan siden tidlig 2000-tallet. Hennes hjerte banker ekstra hardt for sosialt entreprenørskap, og hun har grundet flere prisbelønte sosiale bedrifter i Sørøst Asia. Hun har også solid erfaring fra frivillighet og humanitært arbeid. Kristin kommer fra stillingen som senior bærekraftsrådgiver i Amesto Footprint. Tidligere har hun jobbet som prosjektleder for bærekraft i VisitOSLO, og markedssjef og programansvarlig i stiftelsen IMPACT Norway. Hun har en Master i Internasjonal Business fra Australia, og videreutdanning innen interkulturell kommunikasjon og globalt samarbeid og bærekraft.Vi har stilt Kristin noen spørsmål.

Les mer

Første avgangsseremoni på Fairtradeprosjekt for blomsterarbeidere i Kenya

21. December 2023

Første avgangsseremoni på Fairtradeprosjekt for blomsterarbeidere i Kenya! Fairtrade Norge har vært i Kenya med Norad for å se på resultatene fra utviklingsprogrammet «Gender School of Leadership».

Les mer

Årets Fairtrade-uke rett rundt hjørnet - «Et lite kjøp med stor betydning»

10. October 2023

I uke 42 kjører vi årets Fairtrade-uke hvor vi sammen med det offentlige og privat næringsliv setter fokus på «Et lite kjøp med stor betydning».

Les mer

Fairtrade-bananer fra Bama gir skolesekker

10. October 2023

Det er bare ett eksempel. Fairtrade-bananer fra Bama gir også helse, næringsrik mat, reparasjon av hus og annet som arbeiderne bestemmer selv.I september var Bama og besøkte den økologiske Fairtrade-farmen i Ecuador.

Les mer