Konkurranseregler

World Fairtrade Challenge

Hvem kan delta?

Alle kan delta, men ansatte i Fairtrade, kunder/sponsorer og samarbeidspartnere, samt deres nærmeste familie kan ikke vinne premier i Fairtrade Norge sin konkurranse. Deltakerne må ha bostedsadresse i Norge. Det er ingen kjøpeplikt for å delta i konkurransen.

Hvor ofte kan du delta?

Du kan registrere alle markeringene du planlegger på fairtradechallenge.no og dele så mange bilder du vil i sosiale medier. Bruk #fairtradechallenge og tag @fairtradenorge. Du kan kun vinne premien ved deling av bilder med hashtagen #fairtradechallenge, ikke ved å kun registrere en markering på fairtradechallenge.no. Bildene må deles på Instagram, Facebook og/eller Twitter.

Hvor lenge varer konkurransen?

Kampanjeperioden er fra 09.04.2018 til 09.05.2018.

Hvordan delta?

  1. Registrer din deltakelse på fairtradechallenge.no
  2. Inviter flere, spre informasjon og utfordre andre.
  3. Bruk vårt materiell og gjennomfør aktiviteten.
  4. Delta i vår bildekonkurranse gjennom å dele bilder fra aktiviteten i sosiale medier. For å delta må du dele bildet ditt på lnstagram, Facebook og/eller Twitter med #fairtradechallenge og @fairtradenorge.
    lnstagramprofilen din må være åpen under hele konkurranseperioden for å delta via lnstagram. En jury bestående av ansatte i Fairtrade Norge kårer vinnerne ut ifra de bildene juryen liker best. Juryens avgjørelse er endelig og kan ikke påklages.

Annonsering av vinnere

Vinneren vil bli kontaktet med en personlig melding via lnstagram, Facebook og/eller Twitter.

Hva er premien?

Juryen trekker ut én vinner. Vinneren vil bli annonsert 10. mai. Premien er et handlenett fylt med utvalgte Fairtrade-merkede produkter. Premien kan ikke omgjøres til eller byttes mot penger. Frakt dekkes av Fairtrade Norge.

Bruk av vinnerne

Vinnerens navn kan annonseres både på fairtrade.no eller i andre kanaler. Gjennom deltakelse i konkurransen/aktiviteten godkjenner deltakerne en slik bruk.
Fairtrade Norge kan publisere, annonsere og vise frem vinnerbildet ulike steder uten vederlegg. Vinneren vil da bli kontaktet for godkjennelse.

Bruk av bilder

Dersom en vinner fotograf har publisert bildet sitt på lnstagram og ikke godkjenner disse vilkårene vil ikke biIdet bli publisert, og et annet biIde vil bli valgt av juryen som vinner.

Deltager må ha rettighet til bildet som lastes opp og må ha tatt det selv. Fotograf må også ha tillatelse til å publisere bildet fra personer som er fotografert på bildene. Fairtrade Norge fraskriver seg et hvert ansvar for eventuelle bilder som lastes opp som ikke deltager selv har rettigheter til. Fairtrade Norge kan uten ytterligere samtykke benytte bilder merket med #fairtradechallenge i eget reklamemateriell. Bilder som publiseres gjennom Fairtrade Norge sine sosiale kanaler og som er til kommersielt bruk vil bli kreditert fotografen.

Konkurransebetingelser

Ved å poste bilder på Instagram, Facebook eller/og Twitter merket med #fairtradechallenge, godtar du å delta i konkurransen og konkurransebetingelsene. Ved å delta i konkurransen bekrefter du også at du tok bildet selv. Fairtrade Norge forbeholder seg retten til å ikke offentliggjøre bilder med upassende innhold.

Kontroll av bilder

For å kunne delta i konkurransen må bilder som er merket #fairtradechallenge ikke kunne betraktes krenkende og må ikke inneholde pornografisk/diskriminerende innhold. For mer informasjon kan du kontakte oss at kontakt@fairtrade.no.

Forbehold om endringer i konkurransen mm.

Fairtrade Norge er ikke ansvarlig for tekniske feil som kan oppstå under konkurransen som ligger utenfor Fairtrade Norge sin rimelige kontroll. Fairtrade Norge forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold når som helst under konkurranseperioden.

Fairtrade forbeholder seg retten til å utestenge deltakere om de bryter reglene, jukser, skaffer seg urettmessige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen/ aktiviteten.
Fairtrade Norge er ikke ansvarlig for konkurransedeltakerens mulighet til å delta i konkurransen, eller om deltakeren alvorlig begrenses av en årsak som ligger utenfor Fairtrade Norge sin rimelige kontroll.

Bli med i World Fairtrade Challenge

Gå inn på fairtradechallenge.no og registrer din Fairtrade-markering.

Registrer din markering

Kampanjemateriell

Kampanjemateriell World Fairtrade Challenge.

Last ned kampanjemateriell