Frivillig for Fairtrade?

Vil du bidra til å bedre arbeids- og levekår for bønder og arbeidere i Afrika, Asia og Latin Amerika? Fantastisk! Ditt bidrag er nødvendig!
7812

Fairtrade Norge arrangerer ulike aktiviteter i løpet av året, spesielt rundt «World Fair Trade day» som er den andre lørdagen i mai hvert år og under «Fairtrade-ukene på høsten» i uke 42 og 43. På sommeren besøker vi også noen utvalgte festivaler og ved ulike anledninger trenger vi hjelp av frivillige til gjennomføringen av arrangementer og aktiviteter. Fyll ut skjemaet nedenfor for å sette deg på kontaktlista så hører du fra oss dersom vi trenger hjelp i ditt nærområde! Ingen forpliktelser, selvfølgelig.

Foruten om Fairtrade Norges sine aktiviteter er det mange andre måter du kan bidra på! Bor du i en Fairtrade-kommune eller går du på en Fairtrade-skole? Ta kontakt med Fairtrade-gruppa og bli med i arbeidet lokalt eller start arbeidet med å få akkurat din kommune eller skole til å få Fairtrade-status. Følg oss i sosiale medier og spre det glade budskapet om en mer rettferdig verden! Se liste over andre tips her.

NB: Når du melder deg på i skjemaet nedenfor vil du motta nyhetsbrev fra Fairtrade Norge på e-post ca seks ganger i året.