Fairtrade på jobben

Vi konsumerer mye kaffe, te og frukt i Norge, og en stor del drikkes og spises på arbeidsplassen. Men er produktene Fairtrade-merket?
8313

Det trenger ikke være vanskelig å bytte til Fairtrade-merket kaffe på arbeidsplassen. De fleste leverandørene på det norske markedet kan tilby en Fairtrade-merket variant. Her finner du en oversikt over hvilke leverandører som kan levere Fairtrade-merket kaffe til din arbeidsplass. Kanskje kjøper dere allerede fra en av dem? Da er det bare å bytte!

Det finnes også et utvalg Fairtrade-merke te i norske butikker, dersom det er mange te-drikkere på arbeidsplassen. Det er heller ikke vanskelig å få tak i Fairtrade-merkede bananer i norske butikker. Fairtrade-bananer skal være tilgjengelig i alle dagligvare kjedene. Ofte hjelper det bare å spørre de butikkansatte. Trenger dere sukker til kaffen, er dette også lett tilgjengelig både på storhusholdningsmarkedet og i butikken. Her finner du en oversikt over leverandører av Fairtrade-merkede produkter i Norge:

Friends Fair Trade
Friends Fair Trade tilbyr en bedriftsavtale til alle arbeidsplasser som ønsker å ta større ansvar for sitt daglige forbruk gjennom å bruke flere økologiske Fairtrade dagligvareprodukter. Les mer om avtaleordningen her.

Lykke til med å få din arbeidsplass til å gå over til Fairtrade-merkede produkter!